Vuosi on vaihtunut ja kaikki valtakunnassa on hyvin! Viime kirjotuksen jälkeen on ehtinyt sattumaan ja tapahtumaan vaikka mitä. Mutta sen siitä saa kun ei laita salasanojaan mihinkään ylös, mikään ei pysy tässä harvassa päässä.

Kaikista parhain homma on että Nellin kohtu on edelleenkin pysyny kunnossa. Vaikkakin ennusteissa on ollut että se jonain päivänä joudutaan leikkaamaan hormoonien takia. Nero joutui luopumaan miehuudestaan. Helpotti arkea todella paljon. Nelliä ei tarvitse kuskata Urjalaan hoitoon, Nero ei välitä juoksuista mitään, ukko on rauhottunut huomattavasti ja kasvanut lansun kokoiseksi (ei siis enää näytä vinttikoiralta) :)

Nelli piti astuttaa mutta se jää unelmiin. Kuvauksista saatiin surullisia uutisia lonkat c ja kyynäreet 2/2. Mitä lie tapahtunut pentuaikoina.. Mutta mulle koira kelpaa erinomaisesti vaikka koivet onkin solmussa. Eläkepäiviä siis viettävät kummatkin kaverit.

Vaikka eläkkeellä ollaankin niin ollaan löydetty uus kiva juttu. Nero tykkää aivan jumalattomasti kiskoa lapsia pulkassa. Täytyisi vaan saada jostain hommattua kunnon aisat ja rensselit, jotta ei tapahdu mitään vahinkoja. Nuo mun naruviritelmät puistattaa itseäniki. Mutta sitten kun saa lottovoiton niin koirille ensimmäiseks kunnon vermeet :D

Kuvia lisäilen kunhan löydän kameran piuhan jostakin. Ja kunhan en taas unohda salasanaa tänne :D