Eipä ole tullut piiiiiiiitkiin aikoihin mitään kirjoteltua tännekään. Mihin tää aika oikein katoaa??? Mutta jospa nyt sitten pientä päivitystä...

Puoliakaan en muista mutta jospa kuitenkin ne tärkeimmät. Nellin kohtu saatiin terveeksi ilman minkäänlaisia kommervenkkejä ja nyt on juoksujen välikin pidentynyt Nauru ja vaikka Nero pääs vähingossa astumaankin likan, niin ei tullut pentuja. Onneksi!!! Onneksi siis vain siksi kun Nelli on niin nuori vielä, vauva suorastaan.

Käytiin avaamassa Nellin näyttely urakin Orimattilassa lansujen erkassa. Äärimmäisen tyytyväinen olen tytön suoritukseen. Eka näyttely, ilman treeniä saavutettiin ERI-4 Hymy saa äiskä olla ylpeä! Neroa ei voi viedä näyttelyyn koska tuomarit luulee sen olevan vihanen. Todellisuudessa herra alkaa leikkimään kehässä ja samalla murisee. kaikkihan sitä luulee vihaseks ja hyvin agressiiviseks. Saishan sen koulutuksella kytkettyä pois mutta en mä halua sotakouluttaa koiriani. Ne saa olla juuri sellaisia kun ovatte, kunhan osaavatte kotona käyttäytyä edes jonkin verran.

Nyt odotellaankin syksyä joilloin varmaankin käyn kuvauttamassa Nellin. Aina jännää tuloksia. Ja Nerolta olis tarkotuksena poistaa pallit. Ihan vaan sen takia ettei tarvitsis joka juoksun takia ajaa kasvattajalle asti, täällä kun ei ole tiloja erotella koiria.

Mutta näillä mennään eteenpäin... Kesän näyttelyitä kohti. Niistä tietoa kun on jotain tiedotettavaa.