Eipä tässä kivisessä mäessä juurikaan ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Kaamea flunssa aalto pyyhälsi meitin yli. Ite makasin 5 päivää kuumeessa ja muu poppoo pääsi vähän helpommalla, onneksi.

Koirat on voimissaan! Näin ihanina keleinä kun ei niitä voi pistää aitaukseen tuntuu tota energiaa patoutuvan vaikka kuinka päästäis ne vapaaksi tohon pihalle. Huomenna ne pääsee päästelemään koko illaksi, satoi tai paistoi.

Jos sitä ensi yönä saisi nukuttua olis todella upeaa! Toissa yönä ei uni oikeen maittanut. Mikään asento ei ollu hyvä, armotonta pyörimistä vain. Ja sitten kun juuri oli nukahtamassa niin eikös Tiita päättäny herätä ja taas ei saanu hyvää asentoa haettua millään. Viime yö meni sitten Nellin kanssa. Toisella meni pakki ihan sekasin. Ihmettelin että mitä se piipittelee tässä illalla. No meni kuitenkin nukkumaan normaalisti iltasella. Sitten se juoksu alkoi ennen puoltayötä. Väkisin raahauduin pihalle sen kanssa, lensin kun leppäkeihäs sen perässä kun toisella oli kiire ja sitten oli lähellä pyörtyminen. Miten koira voi haista niin jumalattoman pahalle?!? Ja kolmen aikaa uudelleen vielä. Jospa nyt tänä yönä olis rauha kaikissa huoneissa ja minäkin saisin nukkuakin.

Nelliä pitäs alkaa koulimaan. Tammikuussa pitäisi mennä kokeilemaan miltä kehässä tuntuu juosta. Toivottavasti osaa käyttäytyä paremmin kuin nelijalkainen miehensä :D Kummatkin menee tässä kotono vallan loistavasti, ei mitään valitettavaa mutta sitten kun ollaan muiden koirien seassa niin kuula jumiin ja korvat hukataan. Mutta en olekaan halunnut kouluttaa niitä täydellisesti. Riittää mulle kunhan toimivatte tässä kotona oman porukan kesken.

Mutta tällästä tällä erää... ens kerralla sitten lisää!